Logopedes a Barcelona especialitzats en...

Logopeda Infantil

Tractem les patologies més comuns en nens: dislèxies, dislàlies, retards de el llenguatge, deglució Atípica…

Logopeda per a adults

Logopedes especialitzats al tractament dels problemes més comuns en adults: disfàgies, dislàlies, disfonies…

Logopeda a domicili a Barcelona

Sabem que teu temps es important i per això portem el nostre servei de logopèdia a casa teva.

Logopeda Online

I si et resulta més còmode, també podem realitzar les sessions de logopèdia de manera online, sense necessitat de desplaçaments.

Sobre nosaltres

Som un grup de especialistes logopedes ubicats a Barcelona, amants de la professió i amb moltes ganes d’ajudar-te.Sabem que vols el millor per a tu i els teus petits, per això un tractament primerenc és de vital importància per contribuir a un bon desenvolupament cognitiu i del llenguatge o al seu ràpida recuperació.Estem especialitzats tant en logopèdia infantil (dislàlies, dislèxies, retards de el llenguatge, disfonies) com en logopèdia per a adults (dislàlies, disfonies, problemes d’articulació).No dubtis a contactar-nos, una de les nostres logopedes a Barcelona estarà encantada d’estudiar el teu cas.

Formulari de contacte

Logopedes a Barcelona: el Blog

Si vols saber més sobre el que fem i de què tracta la logopèdia, no dubtis en passar pel nostre blog.Aquí podràs trobar des d’explicacions de determinades patologies fins a les metodologies que fem servir amb els nostres pacients. A més, si tens dubtes sobre el que llegeixes, també ens pots deixar comentaris que estarem encantats de respondre’t.

Dislèxia: què es, diagnostic i tractament

La Dislèxia és un tipus de dificultat específica de l’aprenentatge en el qual la persona té problemes amb el llenguatge i les paraules. Es sol generalitzar el terme de dislèxia a les dificultats en la lectura quan es tracta d’un terme molt més ampli, incloent també dificultats en l’ortografia.

Continuar llegint

Dislàlia: què és, diagnòstic i tractament

La dislàlia és una alteració de la parla que produeix la incapacitat o dificultat d’ articular correctament els fonemes. Aquesta pot ser deguda a no sapiguer la correcta posició dels òrgans bucofonatoris per emetre el so o a causa d’una malformació o alteració d’alguns d’aquests òrgans que dificulta la producció del mateix.

Continuar llegint

Logopeda infantil

Logopeda Infantil: Des que emeten les primeres passes als pocs mesos d’edat, fins que aconsegueixen expressar-se verbalment sense cap dificultat, els nens desenvolupen i construeixen el llenguatge. No obstant això, no sempre evoluciona de forma adequada, de vegades es detecten símptomes i evidències de desajustos o retards que necessiten la intervenció directa d’un especialista per resoldre’ls.

Continuar llegint

TEL o Disfàsia: què és, diagnòstic i tractament

El TEL (Trastorn Específic del Llenguatge) o Disfasia, és un trastorn del llenguatge per una dificultat en la seva adquisició en nens que no tenen dificultats auditives ni altres retards del desenvolupament associats.

Continuar llegint

Què opinen dels nostres logopedes a Barcelona?

Al llarg dels nostres anys com a logopedes hem treballat amb multitud de pacients i sempre ens agrada conèixer la seva opinió per assegurar-nos que han quedat satisfets amb els resultats obtinguts.